Vier sterren voor Matthäus Passion in Leeuwarden

Vier sterren voor Matthäus Passion in Leeuwarden

Onze eerste uitvoering van de Matthäus Passion zit erop en ook de eerste recensie is binnen: vier sterren in Dagblad van het Noorden!

Een mooie quote: De Heilige Geest laat zich niet zo snel horen in de Harmonie. Zijn het de moderne verlichting en de comfortabele stoelen? Hofstetter zocht en vond echter de verstilling aan het einde en zette een tegelijkertijd waardige – maar ook super virtuoze Matthäus Passion neer.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken

Mede mogelijk gemaakt door: