Abonnementen nieuw seizoen beschikbaar

Abonnementen nieuw seizoen beschikbaar

Bestel vanaf maandag 1 mei onderstaande abonnementen van De Oosterpoort en Noord Nederlands Orkest en ontvang:

  • 20% korting op de normale prijs
  • Gratis programmaboekje
  • Een vrijkaart voor een concert in de serie Koffie Klassiek
  • Een vrijkaart voor een Snuffelcursus Klassieke muziek
  • Een vrijkaart voor een NNO kamermuziekconcert

Bij bestelling stuurt De Oosterpoort (begin september) u het keuzeformulier voor een snuffelcursus klassiek, concert in de serie Koffie Klassiek en een concert in de serie Kamermuziek van het NNO. U ontvangt dan tevens de vouchers voor de gratis programmaboekjes. Het aanbod is op de website van De Oosterpoort te bestellen en bekijken.

Digitaal het aanbod bekijken kan ook: Download hier de brochure.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken

Mede mogelijk gemaakt door: