Vier sterren voor Genesis Suite

Vier sterren voor Genesis Suite

Vandaag lazen we met veel plezier de recensie van Jacob Haagsma over de Genesis Suite in de Leeuwarder Courant. Een mooie vuurdoop voor de concertreeks, die verdergaat in Assen (11 mei), Leeuwarden (12 mei) en Groningen (13 mei). Er zijn nog kaarten verkrijgbaar: https://goo.gl/XcvfGN

 

 

 

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken

Mede mogelijk gemaakt door: