Korreweg Klassiek: regenachtig maar zonnig in sfeer

Korreweg Klassiek: regenachtig maar zonnig in sfeer

Na een inspirerende opening van burgemeester Peter Den Oudsten en een mooi voorprogramma gingen wij én het weer los op het Bernoulliplein. Er was ondanks de regen veel aandacht voor Korreweg Klassiek, wat een beeld met veel paraplu’s opleverde.

Foto door Mariska de Groot 2017

Meer informatie:

In het nieuws

Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken

Mede mogelijk gemaakt door: