Move it! terug na succes in 2011

Move it! terug na succes in 2011

1 augustus 2017

Move it! is terug! Na het succes in 2011 kon een vervolg op het participatieproject Move it! van het NNO en Club Guy & Roni niet uitblijven. Zeventig VMBO-leerlingen worden door dansers Mohammed Yusuf Boss (winnaar Gouden C Fonds Cultuurparticipatie) en Milan Schudel intensief getraind om in een spectaculaire choreografie te dansen. Slagwerkers Stefan Kirschbaum en Johannes Terpstra leren een andere groep leerlingen de partijen om met het orkest mee te spelen. Op het programma staan oa. Hedwig’s Theme uit Harry Potter (John Williams), Hook – Flight to Neverland (John Williams) en New Pirates of the Caribbean Suite (Klaus Badelt). De sprankelende energie van de jonge performers en de intensieve ondersteuning van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest zijn dé ingrediënten voor een spectaculair dansconcert.

Op dinsdag 7 november is de uitvoering, de kaartverkoop start op 15 september.