Hadewych Minis dirigeert NNO

Hadewych Minis dirigeert NNO

Gisteravond vertelde actrice Hadewych Minis over haar ervaringen in Maestro en de concertreeks Iconische filmmuziek, die vanavond opent in Utrecht. Een leuk nieuwtje dat ze in het gesprek naar buiten bracht was deze: ze dirigeert een stuk bij het Noord Nederlands Orkest. Een mooie kans om de dirigeerkunsten van Hadewych te zien en tot de verbeelding sprekende werken uit iconische films mee te maken. Iconische filmmuziek is vanaf 2 november in concertzalen te bewonderen. Het complete programma vind je op onze concertpagina.

De uitzending op omroep MAX kan hier worden bekeken (vanaf minuut 31:20 het gedeelte over het NNO).

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken

Mede mogelijk gemaakt door: