Donateursconcert 100 jaar Leonard Bernstein

Donateursconcert 100 jaar Leonard Bernstein

Het NNO nodigt alle donateurs, die vóór 1 maart 2018 een minimale bijdrage van € 60,- hebben gedaan, uit voor het donateursconcert op donderdag 8 maart in De Oosterpoort in Groningen of op zaterdag 10 maart 2018 in De Harmonie in Leeuwarden. Na ontvangst van uw donatie ontvangt u automatisch een bericht over uw vrijkaart.

Het donateursconcert staat in het teken van Leonard Bernstein onder leiding van dirigent Antony Hermus. Het NNO combineert Bernstein met componisten door wie hij zich liet beïnvloeden, voor wie hij grote bewondering had en/of voor wie hij een belangrijke wegbereider is geweest. Voor de pauze hoort u onder andere drie orkeststukken van Bernstein: Prelude, Fugue and Riffs, Three dance episodes en Glitter and be Gay. Na de pauze klinken nog Stravinsky en Ravel, die met hun gedurfde klankkleuren en ritmes van grote invloed op de componist Bernstein zijn geweest en van wie hij als dirigent en pianist veel stukken heeft uitgevoerd.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken

Mede mogelijk gemaakt door: