Kaartverkoop abonnementen De Oosterpoort Klassiek 2018 – 2019 van start

Kaartverkoop abonnementen De Oosterpoort Klassiek 2018 – 2019 van start

Per 2 mei is de kaartverkoop van de abonnementen klassiek seizoen 2018/2019 van De Oosterpoort van start gegaan. Het Noord Nederlands Orkest maakt onderdeel uit van het programma. Als je van plan bent om regelmatig een klassiek concert bij te wonen in De Oosterpoort dan levert het afsluiten van een abonnement veel voordeel op.

Link: abonnementen klassiek seizoen 2018/2019 van De Oosterpoort

 

 

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken

Mede mogelijk gemaakt door: